logotype
2019 -May -23 - 16:56

Egy tollvonás csupán

Tudjuk, tapasztaljuk, mekkora áldozatot jelent a zenei kultúra ügye ma hazánkban.

Zenekarunk 2014-ben 30 alkalommal a tagok összefogása által vitte el műsorát a klasszikus zenét kedvelők számára Kecskemét mellett a környező településekre is.
A kecskeméti és Kecskemét közeli Egyházközösségek adventi szolgálatára, a Nemzeti Ünnepeinken a város iskoláiba nem vihettük volna el a zene élményét, ha mindannyian nem vállaltunk volna olykor nem csekély áldozatot.

A 2014-es évben sok családtag, barát, és intézmény - köztük a kecskeméti Református Egyház, a Máltai Szeretetszolgálat, a Német Kisebbségi Önkormányzat, a Hírös Lovarda - támogatásával valósíthattuk meg koncertjeinket. Harminc alkalommal örvendeztethettünk meg fiatalokat, időseket egyaránt.

Hálás szívvel köszönjük a magunk és közönségünk nevében a felajánlásokat, támogatásokat.

Most, hogy közeleg az adóbevallások időszaka, ez úton kérjük mindazok segítő jó szándékát, akiknek éppoly fontos a közhasznú, nonprofit tevékenységünk, mint nekünk, hogy adójuk egy százalékával segítsenek abban, hogy az idén is örömteli pillanatokat szerezhessünk az iskolák kisdiákjainak, az idősek otthonában élőknek és a klasszikus zenét kedvelőknek egyaránt!

Önnek ez egy tollvonás csupán, de hálás közönségünknek és nekünk nagyon sokat jelent!

Fontos tudnia, ha az Ön adóbevallását nem saját maga készíti el (pl. a munkáltatója állítja össze), hogy az adója 1 százalékáról rendelkező felajánlását lezárt borítékba helyezve kell az adóbevallásához mellékelnie úgy, hogy a boríték leragasztott sávjára kék tollal írt aláírásával kell azt hitelesítenie. Máskülönben a NAV érvényteleníti a felajánlását.

Hálásan köszönjük, ha kérésünket megosztja barátaival, ismerőseivel itt az interneten, a Facebook-on, vagy más közösségi portálokon!

 

Share
2019  Lakó Sándor Kamarazenekar  globbersthemes joomla templates