logotype
2019 -May -23 - 17:51

Önnek csupán 1 százalék, ami számunkra 100

Mi nem csak tudjuk, de érezzük, mekkora áldozatot jelent a zenekultúra ügye ma Hazánkban. Érezzük, mert zenekarunk a tagok összefogása révén vihette el tavaly is a klasszikus zenét kedvelők számára a műsorát Kecskemét és környéke egyházi- és civil közösségeihez, Békésszentandrásra.
A kecskeméti Egyházközösségek Húsvéti és Adventi szolgálatára, a Nemzeti Ünnepeink alkalmán, a városi civil szervezetek rendezvényeire nem vihettük volna el a zene élményét, ha mindannyian nem vállaltunk volna - olykor nem csekély - áldozatot.

A 2016-os évben sok családtag, barát, és intézmény - köztük a kecskeméti Református Egyház, a Máltai Szeretetszolgálat, a Nemzeti Együttműködési Alap, a Fornetti Kft, a Dimenzio Borászat, a Polyák Borászat és a Szentkirályi Ásványvíz Kft. - támogatásával valósíthattuk meg koncertjeinket. Támogatóinknak hála, hogy méltóképpen meg tudtunk emlékezni kamarazenekarunk névadója halálának 15 éves évfordulóján.
Az Ars Sacra fesztivál szeptember 23-i koncertjén a Kecskeméti Benedictus Kórussal, Kovács Levente és Turi-Nagy János orgonaművészekkel, ifj. Gyergyádesz Miklós művészettörténésszel összefogásban olyan élményt szerezhettünk kecskeméti közönségünknek, amelyet az idén is szeretnénk folytatni.

Hálás szívvel köszönjük a magunk és közönségünk nevében a felajánlásokat, támogatásokat.

Most, hogy közeleg az adóbevallások időszaka, ez úton kérjük mindazok segítő jó szándékát, akiknek éppoly fontos a közhasznú, nonprofit tevékenységünk, mint nekünk, hogy adójuk egy százalékával segítsenek abban, hogy az idén is örömteli pillanatokat szerezhessünk az iskolák kisdiákjainak, az idősek otthonában élőknek és a klasszikus zenét kedvelőknek egyaránt!

Önnek ez egy tollvonás csupán, de hálás közönségünknek és nekünk mindent jelent!

Fontos tudnia, ha az Ön adóbevallását nem saját maga készíti el (pl. a munkáltatója állítja össze), hogy az adója 1 százalékáról rendelkező felajánlását lezárt borítékba helyezve kell az adóbevallásához mellékelnie úgy, hogy a boríték leragasztott sávjára kék tollal írt aláírásával kell azt hitelesítenie. Máskülönben a NAV érvényteleníti a felajánlását.

Hálásan köszönjük, ha kérésünket megosztja barátaival, ismerőseivel itt az interneten, a Facebook-on, vagy más közösségi portálokon!

 

Share
2019  Lakó Sándor Kamarazenekar  globbersthemes joomla templates