logotype
2019 -May -23 - 16:44

Rómába utazunk

A Kecskeméti Nagytemplom Benedictus Kórusa a Lakó Sándor Kamarazenekar kíséretébenA Kecskeméti Nagytemplom Benedictus Kórusával közösen, magyarságunk és városunk életében is kiemelkedőnek számító felkérésnek fogunk eleget tenni.

A Mindszenty-évforduló alkalmából Rómában, a Santo Stefano Rotondo Templomban tart szentmisét Gianfranco Ravasi bíboros, a Kultúra Pápai Tanácsának elnöke. Ezen a szentmisén fogunk zenei szolgálatot teljesíteni a Kecskeméti Nagytemplom Benedictus Kórusával 2017. május 4-én. Halmos: h-moll miséjét fogjuk előadni.

Santo Stefano Rotondo RomaZenekarunk életében talán a legnagyobb feladat előtt állunk. Élményekben gazdag hétnek nézünk elébe április 30 és május 6 között, hiszen a zenei szolgálat mellett Róma és a Vatikán számtalan csodájában gyönyörködhetünk. A Pápai Audiencián pedig képviselhetjük Kecskemét Egyházzenei közösségeit.

Kedden és pénteken még próba itthon, aztán vasárnap indulás Rómába. Utunkról, szolgálatunkról készülő zenés-filmes beszámolót pedig küldjük haza, illetve hazaérkezésünk után várjuk az élménybeszámolónkra kíváncsiakat.

Külön köszönjük támogatóinknak a nagyvonalú segítségét, amely nélkül ez a szolgálatunk nem jöhetett volna létre!

Share
2019  Lakó Sándor Kamarazenekar  globbersthemes joomla templates