logotype
2019 -August -21 - 23:10

Egy tollvonás csupán

Tudjuk, tapasztaljuk, mekkora áldozatot jelent a zenei kultúra ügye ma hazánkban.

Zenekarunk 2018-ban 30 alkalommal a tagok összefogása által vitte el műsorát a klasszikus zenét kedvelők számára Kecskemét mellett a környező településekre is.
A kecskeméti és Kecskemét közeli Egyházközösségekhez, az Idősek Otthonába, a város iskoláiba nem vihettük volna el a zene élményét, ha mindannyian nem vállaltunk volna olykor nem csekély áldozatot.

A 2018-as évben sok családtag, barát, és intézmény - köztük a kecskeméti Református Egyház, a Máltai Szeretetszolgálat, Kecskemét Város Önkormányzata, a BÁCSVÍZ Zrt, a Hollandiai Magyar Szövetség - támogatásával valósíthattuk meg koncertjeinket. Harminc alkalommal örvendeztethettünk meg fiatalokat, időseket egyaránt.

 

Hálás szívvel köszönjük a magunk és közönségünk nevében a felajánlásokat, támogatásokat.

Az idén ünnepeljük fennállásunk 15. évfordulóját. Az évforduló kapcsán július 28-án a Hágai Magyar Kórussal közösen tervezzük egy színvonalas koncerttel meglepni zenebarátainkat.

Most, hogy közeleg az adóbevallások időszaka, ez úton kérjük mindazok segítő jó szándékát, akiknek éppoly fontos a közhasznú, nonprofit tevékenységünk, mint nekünk, hogy adójuk egy százalékával segítsenek abban, hogy az idén is örömteli pillanatokat szerezhessünk az iskolák kisdiákjainak, az idősek otthonában élőknek és a klasszikus zenét kedvelőknek egyaránt!

Önnek ez egy tollvonás csupán, de hálás közönségünknek és nekünk nagyon sokat jelent!

Fontos tudnia: ha az Ön adóbevallását nem saját maga készíti el (pl. a munkáltatója állítja össze), hogy az adója 1 százalékáról rendelkező felajánlását (kedvezményezett neve: Lakó Sándor Kamarazenekar Kulturális és Hagyományőrző Egyesület, kedvezményezett adószáma: 18028740-1-03) lezárt borítékba helyezve kell az adóbevallásához mellékelnie úgy, hogy a boríték külső oldalán tüntesse fel az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét!

Hálásan köszönjük, ha kérésünket megosztja barátaival, ismerőseivel itt az interneten, a Facebook-on, vagy más közösségi portálokon!

 

Share
2019  Lakó Sándor Kamarazenekar  globbersthemes joomla templates