logotype
2019 -June -24 - 15:27

Görbe Nóra

Furulya 

A Kecskeméti Tanítóképző Főiskola elvégzését követően felsőfokú zenei tanulmányait Szegeden folytatta, majd master képzésre felvételt nyert a grazi Zeneakadémiára, melynek jelenleg végzős hallgatója. 

Zenekarunk állandó szólistája. 

 

 

Hajdú Katalin

Szoprán szóló

A kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Középiskola magánének tanára.  

 

 

 

Jenei Anna Sára

Jenei Anna SáraOboa

Zenei tanulmányait Vácon kezdte, Győrben folytatta, majd Szeged végezte Meszlényi László Tanár úrnál 2009-ben. Tanult még többek között Hadady Lászlónál és Lencsés Lajosnál is.

A budapesti Rácz Aladár Zeneiskola oboatanára és a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar tagja - oboa szólamvezető.

Szabadidejében a Szentpétervári Balett zenekarával járta be Európát.

2013-ban a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar által alapított az „Év Zenekari Művésze” díjat vehette át.

 

 

Kapitány József

Gitár 

Koncertfellépései révén eddig elsősorban a szegedi közönség gyönyörködhetett játékában. Különös tehetsége már akkor megmutatkozott, amikor minden zenei előképzettség nélkül felvételt nyert a Zeneművészeti Főiskolára. Zenei tanulmányait követően gitártanárként dolgozik Szegeden és Nagykőrösön. 

 

 

 

Kovácsné Barócsi Edit

Kovácsné Barócsi EditÉnek

 

 

 

 

Papp Mátyás

Harsona szóló

 

 

 

 

Szűcs Máté

Szűcs MátéMélyhegedű

A Berlini Filharmonikusok első szólóbrácsása.

1978-ban, debreceni muzsikuscsaládban született brácsaművész. Hegedűtanulmányait 5 évesen, Szesztay Zsuzsa tanárnőnél kezdte Debrecenben, majd Szecsődi Ferenc osztályában végzett a Szegedi Konzervatóriumban.
Tizenegy éves korától sorra nyerte a zenei versenyeket. 1996-os hangszerváltása után Schiffer Ervin növendéke lett a brüsszeli Királyi Konzervatórium mélyhegedű tanszakán, majd a waterlooi Erzsébet Királyné Zenekarban. Ezt a magas szintű képzést egy ötéves tanulmány zárta 2000 és 2005 között Leo de Neve vezetésével az Antwerpeni Konzervatóriumban.

Első díjat nyert a liége-i Nemzetközi Hegedű- és Brácsaverseny mélyhegedű kategóriájában, a párizsi Jean Francaix Brácsaverseny döntőse, a brüsszeli Tenuto Nemzetközi Zenei Verseny díjazottja volt.
2003-ban kezdődött pályafutása zenekari brácsaművészként és szólistaként. Tagja volt a Con Spirito Zongorakvartettnek, a Mendelssohn Ensemble-nak, a Trio Dornak, az Enigma Ensemble-nak. A „szimfonikus” út az antwerpeni Királyi Flamand Filharmonikus Zenekartól a Bambergi Szimfonikusokon, a Drezdai Staatskapellén és a Frankfurti Rádió Szimfonikus Zenekarán át vezetett a Berlini Filharmonikusokig, ahol 2011-ben foglalta el helyét a pult mögött.

2007 és 2009 között a Saarbrückeni Konzervatórium tanára volt, 2006 óta pedig nyaranta Dániában a Thy Masterclass kurzus növendékeit tanítja. Emellett még számos helyen ad mesterkurzust és tanítja többek között a Berlini Filharmonikus Zenekar fiatal brácsás akadémistáit.

Török Dániel

Trombita szóló

 

 

 

 

2019  Lakó Sándor Kamarazenekar  globbersthemes joomla templates